úterý 18. prosince 2018

Substrát na muškáty ph

Poměr obou těchto hlavních částí a úprava pH se pak řídí podle účelu použití a pro . Substrát pro pelargonie. Technická specifikace . V naší nabídce najdete také univerzální zahradnický substrát , zahradní rašelinu, mulčovací kůru, substrát pro muškáty i pro pokojové rostliny. Složení: rašelina, kvalitní vyzrálý kůrový humus, jíl, upravené pH , vysoký obsah živin a mikroprvků, které pokryjí potřebu rostlin na.


ZLOŽENIE: rašelina, kvalitný vyzretý kôrový humus, íl, upravené pH , vysoký obsah živín a mikroprvkov.

Vitality Komplex – na vitalitu vašich rastlín . Není totiž už k ničemu – nemá správnou strukturu, pH a může obsahovat zárodky chorob a škůdců. Ani zemina, kterou si přineseme z . Obsahuje ílovitú zložku. Hodnota pH : -5. Má upravené pH a vysoký obsah živín a mikroprvkov. Zdraví a krása rostlin do velké míry záleží na vhodném substrátu.


Pomer oboch týchto hlavných častí a úprava pH sa potom riadi podľa účelu použitia a pre rôzne druhy. Specializovaná nabídka substrátů pro květiny, zeleninu a další použití.

Směs je bohatá na základní živiny a stopové prvky, má sníženou hodnotu pH. Má také upravené pH přesně pro balkonové květiny. Na zahradnickém trhu jich najdete celou řadu od substrátu na muškáty , pro . Vhodný pro všechny rostliny na balkoně a terase. Poloviční hmotnost při zachování . RAŠELINOVÝ SUBSTRÁT : ÚPRAVA pH VÁPNĚNÍM. Druhy vyžadující slabě kyselé pH.


Nevadí, přinášíme Vám přehled zemin a substrátů ! Charakteristika: stabilita vůči pH , dostatečná vzdušnost, bezplevelnost. Tvrdá voda ovlivňuje pH substrátu , protože dělá půdu zásaditější. Trpí tím i jiná kvítka, např. Výrobci přidávají do standardních pěstebních substrátů vápenec, aby zajistili, že hodnota pH je stabilní a ve správném rozmezí. Ne náhodou má substrát pro pelargonie trochu jiné složení, výživové hodnoty a pH než substrát pro pokojové rostliny nebo třeba pro borůvky,“ . Rašelina, kvalitní vyzrálý kůrový humus, jíl, upravené pH , vysoký obsah živin a . AGRO substrát pro pelargonie a balkonóvé květiny.


Pri výbere substrátu pamätáme na to, že každá rastlina má osobité nároky na jeho zloženie, kyslosť. Viete, akú pôdu potrebujú dreviny, muškáty alebo azalky ? Lze používat i jako pěstební a množárenský substrát , má ale kyselé pH a je chudá na živiny.

Pro výsevy některých rostlin je nevhodná. Je určen pro přesazování a pěstování muškátů. Pro milovníky surfinií a petúnií je určen právě tento substrát.


Je složen z jílu, kůrového humusu,.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky