pondělí 24. září 2018

Brutnák lékařský pěstování

Hledáte kordonet prize? Kordonet 50: crochet yarn 14. Priemer priadze 56mm. KORDONET 115 ,v okrese Hlavní město Praha, cena 20Kč, od Daha na Sbazar. Popis: všechna klubíčka jsou nová ,barvy a .

Hodnocení produktu: 1 (recenze). Příze je vhodná k háčkování deček,ubrusů a záclon. Dá se použít k výrobě letních topů,halenek.


Níže naleznete zboží v internetových obchodech, které odpovídá vašemu dotazu. Td a tex sú číslovania váhové (rozhodujúca je váha - hmotnosť určitej dĺžky nite). DPH) Doručení zdarma!


Pokračovat v nákupu Objednat.

Složení: 1 bavlna. Technická specifikace a popis produktu je převzat od výrobce nebo od dovozce do ČR. Podle ceny: od nejnižší, Podle ceny: od nejvyšší, Názvu: od A do Z, Názvu: od Z do . Háčkovacia priadza na výrobu dekorácií, dečiek, vianočných ozdôb a pod.


Condition: New product. Warning: Last items in stock! TEX 20x2x= cca 250m . Häckelgarn KORDONET Nitarna. Hochwertige merzerisierte Häkelgarn, das für die Herstellung von Deckchen, Tischdecken, Vorhänge geeignet ist.


Y-BOCS score from baseline to endpoint. Svetové klbká - galantéria. To ju ale nevylučuje na výrobu prijémneho jarného a letného obečenia, . Priadza je tiež vhodná na paličkovanie. Materiál: 1 bavlna.


Cena je uvedená za jedno.

Zloženie: 1 bavlna. Informujte mě, až bude k dispozici. Souprava náhrdelníku a náramku. Potřebuji smetanovou a bordó. Nevíte někdo o přízi, která by.


Bylo to HYPER a už se to prodalo. Ale naštěstí toho máme víc. Gramm Häkelgarn - beige - N° 60. Handarbeit, OVP in Mecklenburg-Vorpommern .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky