úterý 25. září 2018

Maceška trvalka

Maceška : dvouletka i trvalka. Za horkého počasí potom její kvetení ustává a znova . Druh: letnička, dvouletka, trvalka , skalnička. Náročnost na pěstování ‎: ‎bez nároků Druh ‎: ‎letnička, dvouletka, trvalka, skalnička Kvete ‎: ‎Dokáží kvést neúnavně téměř po celý rok.


Violka_zahradní Sahypaň görnüşi Similar Şu sahypany terjime et Violka zahradní neboli maceška zahradní (Viola × wittrockiana) je jednoletá ( nebo ozimá) až dvouletá bylina z čeledi violkovité (Violaceae).

Dvouletky abecedazahrady. Velké květy často s výraznou tmavou skvrnou se na nás usmívají z parků, . Na Slovensku byste macešku našli pod označením sirotka, zatímco u nás tyto krásky kličkují mezi názvy, jako jsou violka či tradiční maceška. Na záhony sazenice vysazujte na podzim nebo na jaře.


Jako dvouletky macešky prvním rokem vysejte ze semena, pak vysadíte a . VZRŮST, nízký nebo půdopokryvný. Oblíbená dvouletka používaná pro skupinové záhonové výsadby, vyhovují jí slunná i mírně zastíněná stanoviště, nesnáší však sucho a úpal, je citlivá na . Clematis mandshurica Je velmi odolná trvalka rostoucí v našem podnebí.

Název známý již ve starém Římě, byl . Také se jí říká fialka nebo maceška. Vzrůst: Oddenková trvalka s vejčitými, zubatými listy. Květy: Podobné menším maceškám, pětičetné, ostru- haté, . Fialka sirotková - sirotka.


CAT GRASS - trvalka se stříbřitými listy a modrými květy. Trvalka , která se hodí do skupinových výsadeb nebo kraje chodníků a cest. Plantui Viola True Blue, kapsle, violka rohatá ( maceška ) modrá Viola cornuta . Rohatý maceška - mix odrůdy - 2semen - Viola cornuta - semena. Hosta, Květina, Trvalka , Bicolor.


Fialové Květy, Kvetoucí, Trvalka. Použití: Pro pěstování v balkónových truhlících a závěsných nádobách. Výsev: únor – březen. Doba květu: květen – říjen. Semena trvalek - Şu sahypany terjime et Zvonek trvalka (2).


Typ květiny: trvalka.

Přidat do seznamu přání. Stále zelená kobercovitá trvalka v růžových a čer. Nízká kompaktní a nepoléhavá velkoúborová trvalka.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky