středa 5. září 2018

Obal na iphone 5s kniha

Kryt , pouzdro, obaly jednoduše nasadíte na. Ručně šité pouzdro typu kniha FIXED FIT disponuje perfektním tvarem, díky němuž je mobilní telefon v pouzdře stabilně uchycen a je vyrobeno přesně na míru . Predný odklápací kryt chráni displej a celé puzdro zabezpečuje kompletnú ochranu vášho telefónu proti . Flipové pouzdro Fancy je vyrobeno z umělé kůže, má kontrastní švy a zapínání sponou na magnet. Elegantní pouzdro typu kniha v PU kůži s odnímatelným krytem na magnet. Skládá se tak ze dvou částí a je tak na vás, který zvolíte.


Huawei PSmart View Cover Dark Grey, POUZDRO KNIHA. Ochrání telefon před nárazy. Po otevření pouzdra najdete na vnitřní straně kapsu pro kreditní karty a větší . Pouzdro obsahuje kapsičky na uschování.


Je vyrobeno přesně na míru . Koženkové pouzdro typu kniha s kapsami na kreditní karty, vizitky. Kryt v sobě spojuje současně eleganci i praktičnost, dvoubarevný . Predám puzdro na mobil typu kniha , z pravej kože, funkcia stojanč. Aplikaci Knihy můžete používat na iPhonu, iPadu nebo iPodu touch s nejnovější verzí iOS nebo iPadOS a na Macu s nejnovější verzí macOS. Pokud hledáte skutečně kvalitně zpracované pouzdro, které ochrání váš mobilní telefon za každých okolností, máme pro Vás skvělou zprávu.


Objednávky nelze při převzetí platit dobírkou v hotovosti, aby se eliminoval kontakt při předávání zásilek. Platit můžete převodem nebo kartou. Expedice do hodin.


Skvělé ceny a servis. Obal na mobil s E-Ink displejem, na kterém lze číst i e- knihy. Molan Cano Issue Book je obal na mobilní telefon, který má zavírání jako kniha. Ponúkame peňaženkové , flip.


Jedná se o praktický obal , který bude ráda nosit kažná.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky