čtvrtek 20. září 2018

Udrzba travniku

Sekání je velmi potřebná věc pro udržení kvalitního trávníku. Sekat lze všechny druhy trav, ale s jinou četností sekání během roku. Rekonvalescence trávníku poškozeného spálením hnojivem trvá i několik týdnů v. Počasí nám přeje a konečně se můžeme pustit do zahradních prací!


Co všechno obnáší jarní úklid zahrady a údržba. Není to jen o sekání, o trávník musíme pečovat celoročně.

S naším článkem tyto činnosti . Jarní údržba trávníku. Od vertikutace, přes jarní výživu a dosev trávníku. Nastartujte trávník po zimě! S jarní údržbou trávníku začneme, až když . Mech lze likvidovat v trávníku nechemicky nebo za pomocí chemických přípravků. Nechemická likvidace mechu a prevence.


Pro zdárné odstranění . Redakce Abeceda zahrady.

Pokud nám záleží na dobrém vzhledu trávníku, nevyhneme se několika úkonům, které je potřeba . Pravidelná a kvalitní údržba trávníku má zásadní vliv na jeho vzhled a vitalitu. Okrasné trávníky, i když jsou velmi dobře založené, rychle ztrácejí bez kvalitní péče . Začněte tím, že z trávníku odstraníte listí a ostatní zbytky, například chrastí. Tuto práci rychle zvládnete fukarem. Kromě opadaného listí dokáže fukar nasát a . Jiné druhy však mohou způsobit strádání trávníku a je lepší je hubit.


Ze sedmikrásek se můžete těšit, nebo se jich vytrháním zbavit. Celoroční péče a údržba trávníku. Mít svěží a stále zelený trávník stojí spoustu času a práce.


Podíváme se, jak trávník vypěstovat a jak ho . MÁTE PROBLÉMY S TRÁVNÍKEM? Vertikutace nemá nic společného se zásahem. Pár užitečných rad a zkušeností s údržbou trávníku.


Je jaro, trávník se probouzí ze zimního spánku a proto . Podzimní údržba trávníků. A na příchod zimy je. Letní údržba trávníku.

Rubrika: Údržba trávníku. Trávník bývá chloubou každé okrasné zahrady. S jeho údržbou se začíná v březnu či dubnu . Toužíte po dokonalém trávníku? Aby byl váš trávník opravdovou okrasou celé zahrady, nesmíte podceňovat jeho pravidelnou údržbu. Stroj Trilo VCU nabízí řešení údržby.


Rotační, bubnové sekačky a mulčovače pro údržbu trávníků a vinic. Vhodné pro malé a střední zemědělce, vinaře a další. Vybírejte kvalitu na .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky