úterý 25. září 2018

Sušená levandule 1kg

Květ levandule se využívá v kosmetice (koupele, peeling, voňavky) a také v kuchyni (sůl, koření). Je nám líto, že nemůžeme poskytovat bližší informace o použití . Kde se opravdu pěstuje a jak ji pěstovat doma? Sušená levandule po sobě zanechá příjemnou vůni a zároveň odpuzuje šatní i kuchyňské moly. V lékárnách a specializovaných prodejnách lze také koupit levandulové výtažky, tinktury a . Nabízíme sušenou levanduli ve svazcích a sušený květ a levandulový olej.


Surovina pochází z francouzské farmy, ale je dále zpracovávána a . Milujeme levanduli a oslíky. Omamné vůně levandule , pekařství, všech stánků na trhu a restaurací nám. Postupně jsme začali dovážet sušené květy levandule , olej, kosmetiku, med a nákupní koše. K výrobě mýdla je používána levandule dovážená z… 1Kč. Lahodné rozplývající se levandulové pusinky.


S plátky mandlí a sušenou levandulí. Prostě tam, kde chcete mít voňavo. Sušíme při ideální teplotě. Levandulové svazky jsou čištěny a skládány . Prosím, nevíte někdo kde koupit sušenou levanduli ve větším množství a kde jsou ochotni poslat to i poštou ? Nebo někde na jižní . Bezděkov je malá vesnička nedaleko Úsova, v místech, kde úrodná Haná pomalu začíná přecházet v Zábřežskou pahorkatinu.


Voňavé svazečky můžeme dát také do skříní nebo mezi prádlo, kde odpuzuje . Přepichujeme do zemitorašelinových balíčků, kde rostliny dobře prokoření ( levandule pomalu roste ). Sušené levandulové květy provoní svou přirozenou vůní skříně, zásuvky či komody. Profissimo levandulový. Ostatní zákazníci také koupili. Energetická aromaterapie přírodní levandulové esence.


Podívejte se na jejich rady a. Tyto produkty si lze také koupit včetně sušené levandule jak pro domácí. Statek má i vlastní e-shop, kde si lze produkty s levandulí objednat. V současné době se navrací trend lidového léčitelství, kde má právě levandule svou nezastupitelnou roli. Stačí objednat dovoz z Holandska, kde tuto rostlinku pěstují již v zimě ve.


Květy se sklízí i se stonky, a to v místech, kde končí jejich drobné listy. Způsoby sušení levandule. Pokud jste se pustili do sklizně levandulových .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky