středa 26. září 2018

Kapr cena za kg

Další druhy ryb jako okoun nebo treska už výrazně zaostávají,“ . Výjimku udělila vláda také pro předvánoční prodej sladkovodních ryb. Prodej tržního kapra. Vyšší cena kaprů , více pytláků.


Na západě Čech teď hlídají rybníky nonstop.

Kapříci jsou zase v prodeji ! Cena ale nemile překvapí. Největší radost budou mít prodejci. Každoročně slýcháme, jak se ceny kapra zase zvedají. Rybářství Třeboň navrhuje velkoobchodním odběratelům koncovou cenu při vánočním prodeji u stánků kolem 1korun za kilogram kapra a 110 . Pstruha, kapra , amura či tolstolobika ale pořídíte téměř vždy.


Všem doporučujeme vyzkoušet náš filet z kapra. DML nabízí prodej kaprů , stromků a palivového dříví.

Ceny Vánočních stromečků zůstanou stejné jako již několik let. Domažlický Vánoční Smrček. Objednávky vánočních kaprů pro velkoodběratele. Celoročně je také k dispozici prodej živých pstruhů. Už nyní o starost méně, pokud si objednáte vánoční ryby u nás za nejnižší cenu v regionu.


Přijímame objednávky na vánoční kapry a amury, které . Společnost Městské hospodářství Vodňany, spol. Maloobchodní prodej výběrového novohradského kapra probíhá před velikonočními. Výlov rybníka Žár proběhl ve dnech 16. Sádky v Mirošově na Rokycansku spustí v úterý 19. Výběrový kapr zde bude v prodeji za cenu Kč za kilogram, s kucháním za 1Kč.


Rybářství Třeboň doporučuje velkoobchodním odběratelům koncovou cenu při vánočním prodeji u stánků kolem 1korun za kilogram kapra. Uvedeny koncové ceny za kilogram živé váhy včetně DPH. MARF reklamní agentura, grafické studio a tvorba webových stránek.


Rybářství Tovačov oznamuje prodej živých ryb u prodejny smíšeného zboží v Ústíně, který se bude konat v sobotu 23. Omezené množství, ceny poloviční jak u Kauflandu Ryby v prodeji od středy 20.

Uvedené ceny jsou za jeden kilogram hmotnosti. Mladé Boleslavi a Chlumce nad Cidlinou koupíte za přibližně stejnou cenu jako doposud. Líheň Petříkovice Petříkovická Trutnov - Poříčí.


Na tradičním postavení kapra coby nejoblíbenější vánoční ryby to však nic nemění. S prodejem kaprů každoročně pomáhají otužilé dobrovolnice.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky