pondělí 24. září 2018

Hotel abácie valašské meziříčí

Hotel abácie valašské meziříčí

Nabízíme kvalitní ubytování, wellness, fitness a konferenční prostory. We offer quality accommodation, wellness, fitness and . See traveler reviews, candid photos, and great deals for Hotel . Nearby attractions include Park Abacie ( miles), Church of the Holy Trinity ( miles), and Escape- Cela cislo ( miles). See all nearby attractions. Some of the more popular amenities offered include free wifi, a pool, and an on-site restaurant.


Guests can enjoy an on-site restaurant and a lounge during their stay. Yes, free parking is available to guests. Conveniently located restaurants include Restaurace Abácie, Krásenský Pivovar, and Restaurace U Zvonu. Yes, guests have access to a pool, a fitness center, and a sauna during their stay.


Many travelers enjoy visiting Church of the Holy Trinity ( miles). A dřina se opravdu vyplatila. Atrakce v okolí zahrnují: Park Abacie (km), Church of the Holy Trinity (km) a Escape- Cela cislo (km). Zobrazit všechny atrakce v okolí.


Některá z neoblíbenějších nabízených vybavení zahrnují: wi-fi zdarma, bazén a restaurace. Hosté během svého pobytu mohou využít: restaurace a salónek. Ano, pro hosty je dostupné parkování: bezplatné parkování. Mezi restaurace v blízkém okolí patří: Restaurace Abácie, Krásenský Pivovar a Restaurace U Zvonu. Ano, hosté mají během svého pobytu přístup k vybavení: bazén, fitness centrum, a sauna.


Ano, nachází se km od centra destinace Valašské Meziříčí. Mnoha cestovatelům se líbila návštěva místa Church of the Holy Trinity (km). Dnešní slevy na ubytování a pobyty. U Abácie, Valašské Meziříčí , výpis z obchodního rejstříku - adresa sídla firmy, majitelé, vedení firmy, založení a vznik obchodní . Jeho umístění na okraji města je ideální místo pro relaxaci, zábavu, sport nebo pobyt v. Save up to on Hotels . Beskydy Česko wellness romantika hotel.


Hotelový komplex Abácie najdete na okraji Valašského Meziříčí , v blízkosti soutoku Vsetínské a Rožnovské Bečvy. Další sporty, fitness, spinning, solárium, sauna (infra, finská), masáže, bowling. Hotel vznikl náročnou, ale citlivou . Stay at this 4-star spa hotel in Valasske Mezirici. Enjoy free breakfast, free WiFi and free parking.


Sál je vybaven audiovizuální technikou,.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky