středa 5. září 2018

Penzion druhý domov

Ubytování Sloup v Čechách, Nový Bor a Česká Lípa. Skvělé jídlo a krásné ubytování. Nekuřácký rodinný penzion a restaurace v obci Janov. Which popular attractions are close to Penzion DRUHY DOMOV?


See all nearby attractions.

What are some of the property amenities at Penzion DRUHY DOMOV? Some of the more popular amenities offered include free wifi, an on-site restaurant, and a lounge. Guests can enjoy an on-site restaurant, a lounge, and barbeque facilities during their stay. Is parking available at Penzion DRUHY DOMOV?


Yes, free parking is available to guests. Conveniently located restaurants include Ajeto Restaurant, Restaurace Stará Lípa, and Pivovar Cvikov - restaurace Sladovna. Are pets allowed at Penzion DRUHY DOMOV?


Which languages are spoken by the staff at Penzion DRUHY DOMOV?

Are there any historical sites close to Penzion DRUHY DOMOV? Many travelers enjoy visiting Vodní Hrad Lipý ( miles). Které oblíbené atrakce se nachází v blízkosti hotelu Penzion DRUHY DOMOV? Atrakce v okolí zahrnují: Panská skála (km), Skalní Hrad Sloup (km) a Zamek Zakupy (km).


Jaké jsou příklady vybavení zařízení Penzion DRUHY DOMOV? Zobrazit všechny atrakce v okolí. Některá z neoblíbenějších nabízených vybavení zahrnují: wi-fi zdarma, restaurace a salónek. Jaké možnosti týkající se nápojů a stravování jsou k dispozici v hotelu Penzion DRUHY DOMOV?


Hosté během svého pobytu mohou využít: restaurace, salónek a vybavení pro grilování. Je v hotelu Penzion DRUHY DOMOV k dispozici parkování? Ano, pro hosty je dostupné parkování: bezplatné parkování. Jaké restaurace se nacházejí v blízkosti hotelu Penzion DRUHY DOMOV?


Mezi restaurace v blízkém okolí patří: Ajeto restaurant, Restaurace Stará Lípa a Pivovar Cvikov. Jsou v hotelu Penzion DRUHY DOMOV povolena domácí zvířata? Ano, domácí zvířata jsou běžně povolena, vždy je ale lepší se předem ujistit telefonicky.


Kterými jazyky mluví personál hotelu Penzion DRUHY DOMOV?

Personál mluví několika jazyky včetně následujících: angličtina, němčina, polština a čeština. Nacházejí se v blízkosti hotelu Penzion DRUHY DOMOV místa s historickým významem? Mnoha cestovatelům se líbila návštěva místa Vodní Hrad Lipý (km). Podívejte se a zamluvte si termín ubytování! All rooms have a flat-screen TV with satellite channels and a private bathroom.


All rooms boast a flat-screen TV with satellite channels and a private . The units include a desk. Breakfast is available daily, and . Gesamte Unterkunft 9. Airbnb-Rating(Bewertungen). Ceská Lípa Böhmisch Leipa, 6. TIP: Na jakých pobočkách jde koupený voucher uplatnit se dozvíte vždy na detailu dané nabídky.


Druhý domov Nový Bor.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky