čtvrtek 27. září 2018

Jednoruční motorová pila bazar

Jednoruční motorová pila bazar

Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém . Prodám úplně novú, nepoužitú, 1 originál-žádný padělek, profes. Motorová pila STIHL MS 361 . Dům a zahrada - Jednorucni pila bazar. Kvalitní jednoruční benzínová řetězová pila Villager VGS 2E ideální pro řezání ze zvedacích plošin a na ošetřování a ozdravování korun stromů. Vyskúšajte: – hľadať len jednoruční , motorová nebo pila. Na Aukru najdete nové i z. Jednoruční odvětvovací řetězová motorová pila GERMAN 5HP.


Jednoruční motorová pila bazar

Lehká motorová pila. Malá motorová pila s 2-taktním motorem, výkon HP, lišta HECHT cm. Nabízíme benzínové i akumulátorové jednoruční pily STIHL, ale i vyvětvovací pily a pily teleskopické. Specialitou firmy STIHL je záchranářská motorová pila. Jedná se o lehkou, výkonnou řetězovou pilu na prořezávání stromů ze země nebo pojízdné plošiny.


Hecht 9R jednoruční pila v záruce - inzerce, prodám. Bez originálního obalu. Tato pila je revolučním strojem mezi jednoručními pilami. ECHO CS-501SX motorová pila Akce -. HECHT 927Popis jednoruční odvětvovací motorové pily HECHT 927:Malá odvětvovací benzínová pila HECHT.


Jednoruční motorová pila bazar

Vždy nejlevněji na Srovname. Výjimečně lehká motorová pila STIGA SPR 2s dvoudobým motorem o výkonu HP a obsahu 2ccm se .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky