pátek 28. září 2018

Previcur použití

PŘÍPRAVEK NA OCHRANU ROSTLIN. Před použitím si přečtěte přiložený návod k použití. Systémový kombinovaný fungicidní přípravek ve . Držitel rozhodnutí o povolení: Bayer . Previcur Energy okrasné rostliny 15ml - k hubení půdních a listových chorob.


Balení pro neprofesionální použití.

Osvědčení o odborné způsobilosti. Registrační informace. Napadené části rostlin musíme odstranit a vylepšit pěstební podmínky. Zde může pomoci preventivní použití fungicidu (např.


Previcur ) a vyvarování se pěstitelských přehmatů. NÁROČNOST: Láčkovice je relativně nenáročná rostlina. Náročnost: Láčkovice je pomalu rostoucí rostlina . Insekticidní přípravek k přímému použití bez ředění určený k ochraně okrasných rostlin doma i na zahrádce, na.


Příslušná určená použití směsi a nedoporučená použití. POUŽITÍ V ZEMĚDĚLSTVÍ- PRO .

Dodržujte pokyny pro používání, abyste se vyvarovali rizik pro člověka a životní prostředí. Pri použití prípravku je vhodné vždy uprednostňovať preventívny spôsob aplikácie. Přípravek na ochranu rostlin.


Doba použiteľnosti ‎: ‎Pri skladovaní v pôvodných. Rozsah použití a dávkování přípravku v zahradnictví Plodina Škodlivý činitel . Při použití přípravku je vhodné vždy upřednostňovat preventivní způsob aplikace. Aplikujeme dle tabulky použití v příbalovém letáku v měsících II. Je to obzvlášť dôležité pri použití na množiteľský alebo inak cenný rastlinný materiál . Oomycetes, salátu proti plísni salátové. Období pro použití : listopad - . Previcur 6SL je systemický fungicid se specifickým účinkem proti . Ochrana rostlin proti plísním.


Previcur - okrasné rostliny ml BAYER GARDEN, Zahrádkářské potřeby,. Jedná se o systémový fungicid (účinná látka se v rostlině rozvádí). Občas je vhodné do zálivkové vody přidat trochu přípravku Previcur a jednou.


Výstražné slovo: Pozor. Môže vyvolať alergickú kožnú reakciu. H3Může vyvolat alergickou .

Jedna možnost by tu přece jen byla, a to použití přírodního preparátu POLYVERSUM – Pythium.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky