středa 26. září 2018

Jodisol cena

Má velký rozsah účinku na množící se formy mikroorganismů t. Popis JODISOL sol der (pero) 1xg: Indikácie: Na dezinfekciu rúk, povrchovú dezinfekciu kože pred drobnými výkonmi (injekce, punkcie apod.), na prípravu . Sprej je zabalený v sklenenej fľaške s mechanickým rozprašovačom . Srovnejte ceny, přečtěte si recenze, najděte podobné produkty a příslušenství. Je to trojpercentný liehový roztok komplexnej zlúčeniny (jodofor) s možnosťou širokého použitia. Je to tříprocentní lihový roztok komplexní sloučeniny (jodofor) s možností . Jodisol je vysoce účinný dezinfekční přípravek.


Jódpovidón, voľnopredajný (Vp) , Antiseptiká, dezinficienciá. U léčivých přípravků, které nejsou hrazeny ze zdravotního pojištění při poskytování ambulantní zdravotní péče, není cena regulována. Z tohoto důvodu nejsou . Dostupnost: skladem do hod.


Přípravek se užívá jako povrchová. FTS, Antiseptica, desinficientia (lokálne). Cena bez DPH: 5Kč. ATC, JODOVANÝ POVIDON. Charakteristika, Humánní léčivý přípravek.


Běžná cena : 6Kč. Originálny názov: JODISOL sol der 1xg. It is a three-percent. Kč (5Kč bez DPH). Výrobce: SPOFA DENTAL . Internetová cena : 1Kč.


Xanax Kup Xanax Lieferung Xanax Livraison Xanax order tranquilizer Order Xanax Où acheter Xanax Où commander Xanax Price Xanax sedative . Dezinfekčný roztok Čítať ďalej. Viac info o produkte. Farmakoterapeutická skupina.


Jodové přípravky - Jodovaný povidon. K dezinfekci povrchových kožních poranění. Hledáte JODISOL sprej G? Dál už hledat nemusíte! Porovnání cen v ALZA.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky