pondělí 17. září 2018

Hadice na páru

Doprava saturované páry, používaná nejčastěji v chemickém a petrochemickém průmyslu. Silikonové hadice, redukce a propoje . Pro vodní páru je nutné . Bezpečnostní faktor hadic pro páru je vždy 1:10. Tlaková hadice pro horkou vodu a páru.

Hadice pro horkou vodu a páru. Z bezpečnostních důvodů a pro delší život. Eshop s komponenty pro stavbu strojů - Haberkorn.


Pozor: Před použitím našich produktů s novými či nevyzkoušenými látkami anebo před použitím v ob lastech, které nejsou jasně uvedeny v . Přehřátá pára podstatně snižuje životnost hadice. HOJDÁNEK HADICE PRYŽE. Položek k zobrazení: 5. Horkovodní hadice vhodná pro aplikace, kde je třeba, aby vnější plášť nebyl černý a nedošlo k znečištění prostor oděrem černého obalu.

Pre kompletizáciu hadíc s koncovkami je z . Zapomněli jste heslo? This site is protected by . Gumové hadice pro páru a horkou vodu. EPDM s duší,černá,textilní oplet.


Nízkotlaká hadice pro páru. Vhodná k dopravě nasycené páry a horké vody. Použitá výztuha, oplet – textilní. Dotaz na produkt Poslat známému Tisk. Dvojklikem na obrázek ho zobrazíte v plné velikosti.


Power Belt sro sa zaoberá s veľkoobchodným predajom pohonných mechanizmov: klinové a ozubené remene, remenice, reťaze a reťazové kolesá, ozubené . Naše webové stránky používají soubory cookie. Prohlížením našich webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie. Horkovodní a parní hadice - Konekt Pryžové, tlakové hadice s odolností teplotám.


Do této skupiny hadic patří chladičové . Specializovaný eshop s technickými . Gumené hadice a koncovky pre paru.

Vodná para má destrukčné účinky. Môže spôsobiť poškodenie zariadenia, vážne zranenie alebo smrť obsluhy. Rádi Vám ušetříme čas při hledání vhodné alternativy k uvedenému produktu, který nemusí zcela vyhovovat Vašim představám a nenašli jste jiný vhodný .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky