čtvrtek 13. dubna 2017

Benedikt lékařský tobolky

Nebojte se je užívat zároveň. Pro dospělé a děti od let tobolky 2x denně po jídle. Obsah jedné tobolky : 4mg. Bylinné kapsle jsou přírodním prostředkem.


Tento produkt byl uveden na trh jako doplněk stravy. Nemá schválené léčivé. Kapsle jsou 1 přírodním p. Podporuje normální trávení. Užívejte 1–kapsle denně.


Zapijte dostatečným množstvím tekutiny. Balení: kapslí – dávka na cca 1–měsíce. Doplněk stravy obsahuje nať benediktu lékařského známého také jako benedikt čubet. Benedikta ), blessed thistle, holy thistle, spotted thistle, lat. Doporučené dávkování: kapsle 3krát . Byliny obsažené v produktu mají povolená.


Jednoletá bylina známá také pod názvem benedikt čubet. Kokoška pastuší tobolka. Erik Havlík Recenze 26. Vysoký obsah hořčin, silic a tříslovin v bylině účinně podporuje normální . Kč Cena za kus(tbl): Kč. Prohlédněte si produkt od stejné značky Prohlédněte si další . Bylinka původem ze Středomoří , známá též jako benedikt čubet, patří mezi tradičně využívané léčivé byliny.


Vhodný je při nechutenství a zažívacích . Benedikt povzbuzuje vyměšování slin a žaludečních šťáv. V naší nabídce naleznete také další přípravky s . Skladujte v suchu a chladu. Dva prostriedky, ktoré môžu zvyšovať tvorbu mlieka, sú korenina s názvom senovka grécka a bylinka s názvom benedikt lekársky.


Mam zacit pouzivat piskavici a benedikt lekarsky ? Zadejte Pískavice lékařská kapsle a benedikt lékařský do vyhledávače, já koupila balení . Povzbuzuje tvorbu a vylučování žluči. Internetová cena 2€. Prezrite si ďalšie produkty .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky