úterý 11. dubna 2017

Ořechokřídlec heavenly blue

Pečlivě balíme a garantujeme OK doručení či . Jeho vůně láká včely a motýly. Listy má stříbřité a s. Nižší dřevnatý keř, dorůstá cca 6m. Kvete během srpna a září zářivě . Menší, bohatě kvetoucí keř.

Na konci léta je úplně obsypán krásnými modrými květy. Vyžaduje slunné stanoviště s. Atraktivní keřík, stříbřitě tmavě zelené listy, . Od ostatních druhů se liší nakvétáním již od spodních větví. Worcester Gold - úzké listy . Je ceněný především pro své modré vybarvení květenství v pozdním létě - srpen. Shrubs This superior clone of the Blue Mist Shrub was selected at Longwood Gardens in Pennsylvania for its upright growth, long bloomtime, heavy flower . Narůstá do výšky i šířky okolo m.

Olistění je šedozelené. Opadavý polokeř nízkého vzrůstu, do 1m, . Máte na zahradě ořechoplodec ( ořechokřídlec ) klandonský? Objednávejte a těšte se na rostlinky. Prosíme o strpení při čekání na váš balíček.


I když se moc snažíme, při jarním náporu se . Autor: Zahradacentrum. Ořechokřídlec je mělce kořenující keř. Nenáročná, kompaktní, okrasná polodřevitá trvalka. Kouzelný ořechokřídlec - inzerce, prodám. V obchodech najdeme ořechokřídlec spíše pod latinským označením.


Porovnajte si ceny z internetových obchodov, nakupujte v tom najlepšom. Heavenly Blue nebo Blue star. Trochu podobně nároky jako má komule, má i ořechokřídlec.


Ještě existuje druh C. Caryopteris x clandonensis, commonly called bluebear blue spirea or blue mist , is a. Bohatě kvetoucí nízký podzimní keř s modře fialovými květy, vhodný i na živý plot.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky