čtvrtek 6. dubna 2017

Jehlice na gril

Jehlice na gril

Maximální zatížitelnost: kg masa (v syrovém stavu) Maximální točný průměr: cm. Gril na sele - rozebíratelný - domácí výroba. Topeniště grilu na zadní části grilu a tudíž maso . Nerezový gril je určen zejména k opékání selat , kýt, ale také drůbeže a jiných druhů mas.


Nabízíme vám jedinečnou možnost zapůjčení grilu, ve kterém si můžete na své oslavě ugrilovat vše od kýt až po celé prase. Ceník půjčovného Grilu na sele : cena bez DPH, cena s DPH. Skladem ks Pronájem . Pro veřejnost zavřeno! Můžete si půjčit i pártny stany, posezení.


Cena půjčovného za jeden kalendářní den (Kč bez DPH). Musím gril před vrácením vyčistit . Popis Plánujete svatbu, oslavu nebo sešlost a rádi byste si . Inzerát Pronájem grilu na sele : Velký gril na v okrese Kladno, cena 999Kč, od prodejna Sbazar. Na sele či kýtu do 30kg.


Gril „ sele “ je určen zejména k opékání selat ,jehňat, ale můžete v něm také připravovat drůbež a jiné pochutiny. Maso grilované v tomto grilu je šťavnaté a chutné. Potřebujete půjčit gril na sele nebo steaky ? Pujcovna a prodej zahradnich grilu. Cena za půjčení grilu na sele či kýtu je za víkend pa-ne 500Kč. V naší půjčovně na Vás čeká druhů grilů, na kterých si můžete ugrilovat nejen kýtu, kuřata, krůtu, ale i sele nebo jen steaky.


V případě výroby grilu na… 5Kč Kutná Hora. Platí při pronájmu na dny, vratná kauce. Chcete grilovat celé sele či jehně nechce se vám kupovat kvůli tomu celý gril - vypůjčte si náš! Dále možné použít na grilování kýty.


Elektrický motor, jehly, rošt. Na dřevo, boční topení. Gril otočný vhodný pro grilování a roznění kýt, selat , prasat krocanů atd. Naše firma Vám nabízí k zapůjčení gril na sele.


Půjčovna roštu na sele. Součástí grilu je elektromotor s převodovkou a nerezová jehla. Ohniště není pod seletem . Zapůjčení grilu na prase. Možnost country hudby na oslavy.


Vaše prasátko upečeme za krátko. Nově také nabízíme profi plynové grily. Najdete u nás grily na dřevo, plyn i elektrické. Velké i na býka či malé pro komorní rodinnou oslavu.


A v neposlední řadě . Zimní sezóna pomalu končí a my jsme připravení Vám nábídnout náš kvalitní gril na prase, sele či . Sele syrové a naložené nebo před uzené. GRIL na sele i jiné maso. V ceně je zahrnuta: obsluha grilu, sele , chléb, ubrousky, tácky, okurky, hořčice, křen, dřevo.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky