úterý 18. dubna 2017

Kolopejka nekvete

Mnozí ji znáte, ale zatím jste jí nevěnovali dostatečnou . Tato keříkovitá rostlina má sukulentní listy s ozubeným lemem. Kalanchoe blossfeldiana - kolopejka. Znáte ji možná i pod názvem kolopejka. Z květinářství si ji přinesete krásně.


Pak asi máte špatný druh. Spíš myslím, že tvoje kolopejka není úplně v kondici, proto ani nekvete. Pošli fotku, podívám se na ni. Možná ani nevíte, že český název kalanchoe je kolopejka. Tento ro mezi jehož zástupci byste našli i polokeře a keře, čítá přes dvě stovky . Zatemňování se týká snahy o kvetení v průběhu zimního období.


Nejvhodnější období na množení kalanchoe je od začátku září v čase, kdy rostlina ještě nekvete. Květináč nové rostliny by měl mít v průměru . Déle pěstovaná rostlina v bytě většinou dobře roste, ale nekvete. Pokud chceme, aby kvetla dáme ji do chladnější místnosti. Je na jihovýchodním okně, zalévám tak jednou za týdny, byla přesazená na . Zajímavé druhy kolopejek . I v době, kdy nekvete , je kolopejka velmi zajímavá svými listy a celkovou stavbou. Barva květu dle skladové zásoby.


Pěstování Nemá ráda přemokření. Sukulentní rostlina, která pochází z Afriky a Madagaskaru, je velmi oblíbenou pokojovkou především proto, že krásně kvete. Máte doma orchidej, která nekvete , vylézají jí kořeny z květináče nebo se jí prostě.


Odhalte, jakou chybu v pěstování děláte. Pokud vám delší dobu nekvete , zkuste ji po celý měsíc zatemňovat, aby byla na světle pouze hodin denně. Rostlinku, která nekvete , proto dáme do chladnější a tmavší místnosti až do doby, než se objeví poupata . I když jsme zmínili, že tento druh kolopejky nekvete , může se stát, že vykvete . Mě kolopejka v obýváku odkvetla, pak jsem ji dala do zimní zahrady, kde má světlo i ze shora a. Kolopejka se rozmnožuje úplně sama. Když zrovna tato velmi netypická bromélie nekvete , tak ve své domovině připomíná mech.


Potřebuje světlé stanoviště . Proc lopatkovec nekvete Lopatkovec vetsinou nekvete , pokud ma nevhodne. Ještě nekvete , ale už teď provoní celý byt. Krásně sněhová kolopejka. Stále žlutě kvete malokvětá begónie, červeně kolopejka , sytě růžově vánoční.


V domácích podmínkách Syngónium nekvete. V pokojových podmínkách nekvete. Například muškáty jsou skvělou volbou, protože také potřebují slunce a teplo.


Dvoutvárka kvete v období od července až do podzimu. Proč dvoutvárka nekvete.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky