
Prozradí recept na vynikající zelnou polévku. Hotovou polévku ozdobíme na talíři zelenou petrželkou a zakysanou smetanou. A ještě když je zelíčko domácí , není nic.
Mate raději bílou zelnou polévku ? Zkuste valašskou kyselici: . Základ zůstává, uzenina a smetana je nahrazena rostlinnou variantou. Polévka patřící k zástupcům typické české kuchyně. Nakrájíme cibuli, dáme na rozpálený. Zelná polévka se smetanou a bramborami.
Alergeny mléko, obiloviny, celer. Zelí překrájíme a uvaříme v osolené vodě do. Klasická zelná polévka jakou známe z českých kuchařek je spíše ta se. Smetana až na konec a spíše jen na ozdobu, tedy zelňačka jak já . Ostrá zelná polévka se smetanou a klobásou příprava receptu: Zelí vložíme do hrnce s pokrájenou klobáskou a vaříme s kmínem a solí.

Do druhého hrnce dáme. Několik minut ještě povaříme a nakonec zjemníme polévku smetanou rozšlehanou s vejcem. Foto zdroj: profimedia. Na sádle osmahneme nadrobno nakrájenou cibuli.
Mezitím si oloupeme klobásy. Ty nakrájíme na malé kostičky, vložíme na cibuli, osolíme, . Nebo vybírejte další vyzkoušené polévky . Vyzkoušejte naši bílou zelnou polévku , je jednoduchá a chutná báječně! Ingredience pro: porce. Do hotové polévky zamíchejte zakysanou smetanu a dochuťte barevným pepřem.
Servírujte ozdobené petrželkou. Tip - Máte-li rádi ostrou chuť, polévku ozdobte i. Z polévky vyjmeme uzené a Taliány, zahustíme jíškou a pomalu vaříme ještě minut. Počet porcí: Obsah: 6g Složení: voda, . Chutná polévka z kysaného zelí s klobásou, zjemněná smetanou.
Netradiční zelná polévka , zjemněná smetanou , ovoněná rozmarýnem. Většinou jde však o polévku bohatou na tuky (zpravidla zde nechybí cibulový zákla slanina nebo jiná uzenina, smetana či šlehačka, jíška atd.). Na oleji necháme zesklovatět cibulku. Přidáme na kousky nakrájené zelí a drcený kmín.

Osmahneme, podlijeme troškou vody a pod pokličkou podusíme. Vše společně promícháme a do polévky přilijeme smetanu, ve které jsme .
Žádné komentáře:
Okomentovat
Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.