středa 5. dubna 2017

Thiram granuflo dávkování

Vyšší hranici doporučeného rozmezí dávkování použít při velmi silném ohrožení porostů. P ípravek je vyloučen z použití v ochranném pásmu II. EUH20Ř Obsahuje thiram.


Může vyvolat alergickou reakci. Přípravek je vyloućen z poużití v ochranném pásmu II. Působení přípravku: Úćinná látka thiram patří do skupiny dithiokarbamátű a. Balení poslouží pro přípravu cca litrů aplikační kapaliny. Plodina, oblast poużití.


Po dokonalém rozptýlení granulí je aplikační kapalina připravena k použití. Dávkování a použití přípravku ZDRAVÁ BROSKEV: - 1. Fungicid - přípravek k hubení hub na rostlinách a prevenci. THIRAM GRANUFLO je chráněná známka firmy TAMINCO.


Sadoplon WP, 0-5. Siarkol Extra WP (7), 5. Při jiném uspořádání dávkování je třeba. Thiram GRANUFLO 5g. TILT TURBO 5EC 1L. Poznámka k dávkování přípravků na ochranu rostlin.


Je to způsobeno tím, že přípravek Delan 7SC má ukončenou . Postup při skladování řepy: Červená řepa vydrží maximálně čtyři měsíce. Informace o dávkování přípravků. Oxid siřičitý - Solfobenton DC - povolené pro použití v ekologickém zemědělství. Pythium oligandrum-oospóry – Polyversum . Bez fytotoxicity na rostlinách ( při dodržení předepsaného dávkování ). Mary Poppins Returns by se mělo v kinech objevit 2 . Aplikujte preventivně od fáze zeleného poupěte do květu . Vyznačuje se dobrým protektivním, kurativním a eradikativním .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky