úterý 25. dubna 2017

Měsíček lékařský sušený

Srovnejte ceny, přečtěte si recenze, najděte podobné produkty a příslušenství. Mnoho přeložených ukázkových vět obsahujících „ okurka nakládačka “ – italsko- český slovník a vyhledávač italských překladů. Semena okurky nakládačky. Okurka je plodinou první tratě.


Vyžaduje záhřevné, hlinité, humózní půdy.

Vzhledem k slabšímu kořenovému systému je náročná na. Nákup bez rizika: dní na vrácení. Plody jsou geneticky nehořké. Podívejte se dole na naši nabídku okurek a nakládaček. Zobrazit více Zobrazit méně.


Find okurka nakládačka stock images in HD and millions of other royalty-free stock photos, illustrations and vectors in the Shutterstock collection. Recepty na jejich konzervaci se uchovávají jako rodinné dědictví. Many translated example sentences containing okurka nakládačka – English- Czech dictionary and search engine for English translations.

Odrůda VICTORIA patří mezi venkovní rané odrůdy, kdy doba od naklíčení po sběr okurek trvá – dnů. Vysoce výnosný hybrid pro polní pěstování zejména v teplejších oblastech. Balení obsahuje semen.


Pokud jste si na pěstování nakládaček zatím netroufli, po přečtení . Pečlivě balíme a garantujeme OK doručení či . Popis a nároky: Jednoletá, jednodomá rostlina s jednopohlavními květy. Vlastní výrobky COOP. Zpět na přehled výrobků. Nastavit připomenutí. Kdyby ovoce a zelenina uměly mluvit, . Je výrazně tolerantní k plísní . Uhorka nakládačka CHARLOTTE F1.


Uložte si okurka nakládačka do . Patří mezi rané odrůdy, kdy doba od naklíčení po sběr okurek trvá – dnů. Charakterizuje se spíše keříkovým typem rostliny. Hybridní poloraná odrůda okurky nakládačky.

Rostlina je slabě vzrůstná, kvetení je převážně samičí, délka plodů je středně dlouhá a plody jsou štíhlé, . Osivo rané až polorané hybridní odrůdy okurky nakládačky. Odolná proti virové mozaice, černi a padlí, vysoce tolerantní proti plísni okurkové. Vyniká raností a vysokým výnosem. CMV, Ccu, PM, ZYMV a CVYV, vysoce tolerantní proti plísni okurkové. OKURKA nakládačka Altaj (F1) (Cucumis sativus L.) semen.


Válcovité, světle zelené plody jsou . Raná až poloraná, vysoce výnosná hybridní odrůda. Nakládané okruky miluje snad každý, včetně malých dětí. Tak proč si jich pár nenaložit? S kvalitní a plodnou odrůdou budete jich mít plnou spíž.


No translation memories found. Consider more lenient search: click button to let .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky