čtvrtek 27. dubna 2017

Lalang válcovitý

Vhodná je především pro vysokou trávu. Pokud nejezdíme na chalupu často nebo to máme daleko a dostaneme se tam jednou za čas, tráva s . S benzínovou bubnovou sekačkou na trávu Dakr Tekton GCV 1se postaráte o vysokou trávu u chalupy, ale také například obstaráte krmivo . Sekačka hravě zvládne i sekání ve svahu. Jak se ale postarat o plochy, na kterých trávu nesekáte pravidelně? Celkem snadno si s ní poradí bubnová , neboli disková sekačka. Bubnová sekačka seče travní porost ocelovými noži, umístěnými na obvodu.


Výkonné sekačky na vysokou trávu jsou vhodné k údržbě luční ploch. Podívejte se na video, kde vám náš odborník představí výhody a hlavní. V tomto videu se můžete podívat na bubnovou sekačku Agatha.


Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů sekačky na vysokou travu. Nebo zadejte inzerát. Inzerát byl odebran z. Bubnové sekačky VARI jsou určené k sekání vysoké trávy na větších pozemcích, loukách či . Typ motoru: BS 8SeriesTM.


Lalang válcovitý

Prodám dvoububnovou sekačku na vysokou trávu. Doporučená plocha: do . Kvalitní bubnová sekačka s pojezdem, vyrobená v ČR se značkovým motorem. AGAMA SB 1- bubnová sekačka.


Motor o objemu 1cms jmenovitým výkonem kW. Proto bývá často označována jako sekačka na vysokou trávu. Pro majitele lištových adaptérů tato bubnová sekačka představuje rychlé a praktické řešení, jak zmodernizovat sekačku na vysokou trávu , protože všechny nové . S bubnovými sekačkami na trávu můžete sekat vysokou trávu. Na našich stránkách naleznete pouze nejprodávanější produkty. Tento problém může celkem snadno vyřešit bubnová (disková) sekačka.


Její použití je vhodné i na velkých plochách, tam kde trávu sekáte třeba . Pomoci nám mohou jen vhodné stroje na vysokou trávu jako je motorová kosa, bubnová sekačka nebo kultivátor. Který z nich ale zvolit? Vysokou luční trávu běžnou sekačkou neposečeme.


Na sečení velkých, rovných i mírně svažitých ploch používáme bubnové sekačky. Zde si můžete objednat sekačku VARI Lízu . Kromě článků na něm najdete také seznamku pro seniory, .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky