úterý 25. dubna 2017

Čím vyhubit molice

Existuje několik osvědčených ra jak se molic zbavit bez . A napadne mi to pokojové kytky? A molice vlaštovičníková poškozuje především zeleninu. Ve střední Evropě se ovšem vyskytuje také jako běžný parazit na bylinách. Ninja je určen na mšice i molice , na zeleninu i okrasné rostliny. Molice jsou okřídlený hmyz, ale umí i skákat.


Pojďme se zamyslet nad jedním z řady škůdců, . Jsou přenašeči virových chorob rostlin. S teplým počasím se začnou množit nepříjemné mšice, molice a. Jak je poznám a čím škodí? Ať už se jedná o svilušky, molice , mšice, třásněnky nebo červce, vše je to savý hmyz, který z. Zahrada › Pěstujeme ceskykutil.


Postřik proti mšicím. Představíme vám nejrozšířenější škůdce rostlin ( mšice a molice ) a poradíme vám, jak proti nim účinně bojovat. Všichni se shodovali, že tyhle mrchy nejdou vyhubit , protože jsou tam ještě ta vajíčka a zárodky a pak ty motýlci a všechno najednou to zničit . Jsou známým a hlavním přenašečem chorob rostlin.


Vajíčka jsou proti postřiku odolná a tak není úplně snadné je vyhubit. Na molice a vcelku na skoro všechny škůdce se mi osvědčil Bio Oil, je běžně k. Zkoušela jsem mospilan, ale jak stříknu, hned uletí. Dobře vyživované rostliny jsou totiž pro mšice a molice méně lákavé. Pokud se přesto objeví a začnou ničit, zakročte okamžitě a rázně,“ . Nejjednodušším způsobem, jak je objevit, je zatřást listy napadené rostliny, takže celá.


Byl testován také ve společnosti AgroBio Opava. Testovacími plodinami byly napadené muškáty (mšice, molice skleníková, třásněnka, sviluška), . Dospělé molice jsou asi mm velké sněhobílé barvy a dobře létají. Oba uvedené druhy molic škodí jak přímým sáním, tak tvorbou medovice. Plectranthus skutečně molice odpuzuje, ale na jak velkou vzdálenost učinkuje nevím. A ten puch – no nevím někomu i voní, není to tak hrozné, znám mnohem.


Napadly vaši zahradu mšice, ale nechcete utrácet za drahé chemické přípravky? Podívejte se na našich sedm ra jak zatočit s otravným . Podělte se o váš oblíbený recept a získejte chutný dárek od Madety! Pravidla jsou jednoduchá.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky