středa 26. dubna 2017

Fotosoutěž zvířata

Březnová fotosoutěž pro školy: Zvěčněte přírodu a podívejte se za muflony a jeleny do Malé Chuchle. Fotografická soutěž o nejhezčí přírodní . Zapojte se do našich fotosoutěží a vyhrajte pěkné ceny! Celoroční soutěž: FOTOSTART - 6. Jarní počasí láká ven do přírody a amatérští fotografové se snaží ulovit co nejkrásnější snímky. V Katovně se začátkem jara .

Jestliže chcete psát své příspěvky, zaregistrujte se prosím. Příroda a životní prostředí kolem nás. Právě pro tebe je určena fotografická soutěž naší . Chráněné krajinné oblasti Pálava se konala řada akcí. Rozměry: 6x 4x bitů. Fotosoutěž - Zachovalá i poškozená příroda.


Michal Krause je fotograf přírody , lektor a píšící autor na volné noze. Svou lásku k přírodě spojil s vášní pro fotografii. Biosférická rezervace Dolní Morava, o.

Multifunkčním centrem zámek Lednice, z. Už po čtvrté jsem poslal fotky do fotosoutěže pořádané časopisem Naše příroda. Dům přírody Českého lesa, městys Klenčí pod Čerchovem, Agentura ochrany přírody a krajiny ČR Regionální pracoviště CHKO Český les . FOTOGRAFICKÁ SOUTĚŽ časopisu Ochrana přírody. O soutěži na téma BIODIVERZITA V České republice. Při příležitosti Mezinárodního.


Cílem fotosoutěže agentury EEA s názvem WaterPIX je upozornit na vodu jako na přírodní zdroj, jež je zásadně důležitý pro. Konec přihlašování do. Konference RECYCLING. Soutěž je určena pro.


Výsledky fotosoutěže budou vyhlášeny v prosincovém vydání časopisu Naše příroda. A nezapomeňte - pro vítěze všech kategorií jsou opět připraveny věcné . Od února tohoto roku probíhala v rámci oslav 40. Pravidla fotosoutěže.


Termín trvání soutěže: 3. Výhra: fotoaparát, knihy o . Ostravská Zoo to je příroda na dosah. Velká Zoo s hodně zvířaty a velkou . Krajina plná krásné přírody, jeskyní, skal a tajemného podzemí.

Dost často se však fotografové na svých toulkách přírodou.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky