středa 26. dubna 2017

Křovinořez honda umk 425 u

Tento lehký křovinořez UMK4ve specifikaci „U“ je vynikající pomocník při likvidaci přerostlých travin, náletů a menších křovin hlavně ve svažitém terénu nebo . HP, obsah motoru cm váha Kg. Díky ergonomické obloukové rukojeti s pohodlným úchopem a dodatečným ochranným . Diskuse, recenze a videa. Prodej a servis lesní a zahradní techniky Pardubice.


Honda, jsou konstruovány pro toho, kdo upřednostňuje komfort a ostatní přednosti 4-taktní . UMK 4ELEET je lehký a obratný. Vaše žádost nebyla úspěšná. Litujeme, naše databáze neobsahuje žádné inzeráty odpovídající vaší žádosti.


Tento křovinořez je vynikající pomocník při likvidaci přerostlých travin, náletů a menších křovin hlavně ve svažitém a nepřístupném terénu. Křovinořezy Honda UMK 4-taktní motor Honda. Servis a prodej zahradní a lesní techniky - Husqvarna, Honda , John Deere, Jonsered. Traktory, sekačky, pily, křovinořezy.


Křovinořez honda umk 425 u

Klíčové přednosti a základní vybavení Ergonomická ovládací řídítka pro snadnější a bezpečnější obsluhu. Krovinorez UMK4je vynikajúci pomocník pri likvidácii prerastených tráv, náletov a . Klíčové vlastnosti mini čtyřtakní motor Honda nižší emise. Tieto robustné krovinorezy sú navrhnuté na náročnú prevádzku a zvládnu akúkoľvek úlohu, do ktorej sa pustíte. Nepoddajný porast sa už nikde neskryje.


Honda si během krátké doby vydobyla neotřesitelnou pozici v nabídce vyžínačů a křovinořezů určených pro širokou . Krovinorez s motorom cm³, pružným zahnutým hriadeľom a oblúkovou rukoväťou. Počet kusů: Prodejna 28. Tento produkt je dočasně vyřazen z naší nabídky.


Děkujeme za pochopení. Vrbka - vibrační desky, vibrační .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky