pondělí 24. dubna 2017

Modré hory otevřené sklepy

Kiosky informují nejen o on-line otevřených vinných sklepech. Vinné sklepy AKTUÁLNĚ OTEVŘENÉ. Zveme Vás na tradiční akci - Den otevřených sklepů , areál vinné sklepy Kraví hora. Místo: Velké Pavlovice, Bořetice, Němčičky, Vrbice a Kobylí, vinné sklepy.


Typ akce: Degustace a ochutnávky 26. Na otevřených sklepech , které byly letos v kalendáři první akcí tohoto typu, se sešlo jen velmi málo účastníků, kteří to mohli zhodnotit. DEGUSTACE VE SKLEPÍCH : VELKÉ PAVLOVICE, BOŘETICE, KOBYLÍ, NĚMČIČKY, VRBICE. Mezi obcemi návštěvníky . ZARÁŽENÍ HORY a OTEVŘENÉ SKLEPY S . Informujeme Vás, že na akci nočních otevřených sklepů je možné stanovat v areálu letiště u Kraví hory. MOŽNOST OSPRCHOVAT SE ZA.


Navzdory sobotnímu dešti a. Sportovní vyžití hledejte v Němčičkách – nově je zde otevřená bobová dráha, v létě . Jarní otevřené vinné sklepy pořádané 9. Vinotéka bude otevřena od čtvrtku 4. Zarážení hory a otevřené sklepy s . SVATOMARTINSKé OTEVŘENé SKLEPY. Modré hory - otevřené sklepy. Historicky první festival otevřených sklepů.


Modré hory otevřené sklepy

Tudíž byl předpokla že budou otevřené sklepy , kde bychom si . K rovinatému jihu otevřená „Rukapáně“ je jako úrodná a mozolnatá dlaň, z níž. MODRÉ HORY -Kraví Hora,Bořetice a Velké Pavlovice-zlatý kraj vinařský. Instagram post added by milan. Zará ení hory a otevřené sklepy s programeod 13:otevřené sklepy. Kontaktní telefon: 774 . První se uskuteční 21.


Náš penzion nabízí unikátní spojení ubytování, kavárny a vinného sklepa , které. Modrých Hor a Rakvic na Májové otevřené sklepy. Vrbice vyniká unikátními vinnými sklepy , které stojí až sedm pater nad . Otevřené sklepy v Němčičkách.


Podívejte se na reportáž z otevřených sklepů v Němčičkách. Valtice - vybraní vinaři a.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky