středa 12. dubna 2017

Vyvětvovací pila stihl

S vyvětvovací pilou STIHL bude prořezávání a péče o stromy pohodlnější a bezpečnější. Tato pila Vám umožní řezání větví v ovocnářství i arboristice z . Silná akumulátorová vyvětvovací pila pro náročné příležitostné pěstitele zahrad a sadů, ale zejména pro profesionální péči o stromy v oblastech . Specialitou firmy STIHL je záchranářská motorová pila. V nabídce s benzínovým i akumulátorovým pohonem.


K prosvětlování dřevin.

Hodnocení produktu:. Pila se zcela novou konstrukcí, nástupkyně legendární vyvětvovací pily STIHL HT 101. Pohodlnější a bezpečnější práce vyvětvovací pilou STIHL při prořezávání a péči o stromy. STIHL GTA malá univerzální aku ruční řetězová pila do zahrady nebo.


Vynikající vyvětvovací pila pro profesionální ošetřování stromů, péče o parky nebo chirurgii ovocných stromů. Pomocí této pily můžete provádět práce v. Motorové stroje STIHL nelze zaslat zásilkovou . Vyvětvovací pila STIHL HT 101. Mechanizace na údržbu veřejné .

Ten, kdo si může dovolit podobnou investici, by si měl koupit motorovou vyvětvovací pilu. Naše profesionální vyvětvovací pily jsou konstruovány tak, abyste s nimi mohli pracovat bezpečně, . Výhodou je zejména velmi tichý provoz, který tento . Ve všech je spojena osvědčená kvalita STIHL , promyšlená technická řešení a komfortní detaily výbavy , . Nabízíme vám nejrůznější pily pro nejrůznější druhy práce. Hmotnost: – bez řezací soupravy: kg. Palivo je směs benzinu s . Lehká akumulátorová vyvětvovací pila STIHL HTA 65. Velmi vhodná pro použití v oblastech.


Stihl Ruční vyvětvovací pila PR 2 3g, cm. Skladem v externím skladu. Výkonná profesionální vyvětvovací pila STIHL. Pro ošetřování stromů ze země, až do výšky m. Praktická teleskopická tyč s celkovou délkou . Husqvarna 1l v hodnotě 2Kč ZDARMA! Uvedené ceny jsou včetně DPH.


Akumulátorová vyvětvovací pila STIHL HTA 85.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky