středa 12. dubna 2017

Svedske kovane sekery

Větší hlava sekery a delší násada jako u trekingové sekery dodávají větší sílu při sekání. Sekera se dá velice dobře přibalit do velkého batohu. Sekery kované zo švédskej ocele dlhodobo preukazujú trvalo vysokú kvalitu.


Svedske kovane sekery

Mnohými údermi kladiva je oceľ ručne vykovaná do žiadaného tvaru, čo zlepšuje. Naše firma se zabývá dovozem a prodejem velice kvalitních a krásných seker vyráběných v malém rodinném podniku Gränsfors Bruks ve Švédsku. Praktická jednoručná sekera menších rozmerov vhodná na práce v lese, táboroch . Vskutku výjimečným příkladem mistrovské . Kvalitní materiál - Naše sekery kováme ze švédské oceli, která vykazuje stabilní. Dodává se s vysoce kvalitní koženou pochvou.


Sekery HULTAFORS jsou ručně kované sekery z překládané švédské oceli. Jedná se o precizní práci, která sestává z hlavy z . Kovář ji postupně tvaruje na speciálním bucharu. Vianočná súťaž o švédske ručne kované sekery Gränsfors a Wetterlings s obchodom TOMAHAWK.


Na Vianoce sme pre vás po veľmi náročnej jeseni pripravili v . Hultaforsky mají duši, . Vhodná na zahradu i do lesa. Vyrobena ze švédské oceli tradiční . Sekera je vhodná do prírody, na prácu v lese alebo záhrade. Hmotnosť hlavy sekery je . Kovář tváří ocel tak dlouho, dokud nedosáhne požadovaného tvaru. To zvyšuje hustotu oceli a tím i její trvanlivost. Topůrko sekery je vyrobeno z amerického ořechovce Hickory a je dlouhé a rovné.


Mám dvě, jsou to kvalitní, kované , švédské sekery , za přijatelnou cenu. Rovné ostří, jasně ohraničená ostřící zóna. Hlava je kovaná ze švédské oceli. Sekery a nářadí pro práci v lese od společnosti Husqvarna představují jednoduché, ale nepostradatelné nástroje.


Nabízíme široký sortiment seker, nářadí a . MORA s čepelí za studena válcovanou ze speciální ocele Sandvik 12C27. Tvrdost 58HRC - nerezové čepele, 60HRC . Pripravte drevo na oheň pohodlne a rýchlo. Podle me je nejvysi kvalita u seker svedske rucne kovane sekery gransfor bruks. Ale je to tezke rozhodnuti v takovem mnozstvi nabidek ja sem to resil loni s . Ručně vyráběný nůž, který je jedinečným počinem na našem trhu.


Propojují se zde dvě řemesla - nožířství a sedlářská výroba. Na rukojeti nože z pérové oceli je. Tesařská sekera s vysoce kvalitním ostřím z ručně kované švédské oceli (Wetterlings), . Rúčky z kvalitného Hickory dreva. Husqvarna na topůrku z bílého ořechu, hmotnost kg, délka cm.


Potřebujete sekeru, která je kvalitní, levná a lehká? V nabídce naleznete .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky