pátek 28. dubna 2017

Chodítko kočárek smoby

SMOBY dětské chodítko a kočárek Minikiss pro panenku v jednom je skvělá pomůcka a zároveň hračka pro děti již od měsíců. Výška rukojeti kočárku je. Dítě ho používá jako . Srovnejte ceny, přečtěte si recenze, . Podívejte se na jejich rady a přidejte do diskuze své zkušenosti. No photo description available. Brno, Jihomoravský kraj.


Location is approximate. Chodítko - kočárek SMOBY. Nabízíme Vám zde chodítka a odrážedla, která pomohou Vašim dětem při prvních krůčcích. Smoby Minikiss Baby Walker 3vzvířátko. Slouží jako chodítko a zároveň i jako kočárek pro panenku.


Dětský kočárek pro panenky dvojčata je proveden v krásné kombinaci . SMOBY Baby Walker Minikiss 3vchodítko kočárek sedačka pro panenku hnědá. Objednejte pro vaše dítko chodítko , které si zamiluje. S Walk and Play může nejen chodit, ale zkoumat i světelné a zvukové efekty.


Chodítko kočárek smoby

Nově přehlednější a rychlejší. Díky širokému rozestoupení kol je chodítko. Pomáhá se stabilitou při chůzi.


Stabilní kolečka a robustní madlo pomáhají děťátku udržet rovnováhu . Kompletní specifikace. Odstrkovadlo 2vpomáhá dětem nejen při prvních krůčcích, ale může být použito později i jako kočárek pro panenku. Kategorie: Kočárky pro panenky. Systém blokace koleček poskytuje dostatečnou oporu . Kolečka s brzdícím mechanismem a robustní madlo pomáhají děťátku . Porovnání cen smoby choditko a kocarek , srovnání cen smoby choditko a kocarek na portálu HLEDEJCENY. Veškeré informace o produktu.


Vhodné příslušenství. Růžové chodítko s modrými kolečky a zároveň kočárek pro panenku je připraven pro holčičky od roku, .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky