pátek 6. září 2019

Rovral flo návod

Návod k použití: Plodina. Před použitím si přečtěte přiložený návod k použití. Držitel rozhodnutí o registraci: BASF SE, Carl-Bosh-Strasse 3 . Přípravek je vyloučen z použití v ochranném pásmu II.


SPe- Řepka olejka, luštěniny a listová zelenina:Za účelem ochrany . Tento přípravků pro ošetření sadby česneku a proti chorobám u různých druhů zeleniny již není v prodeji. Původci přezimují v půdě na . K té přistoupíme až teplota půdy klesne pod 9 . Rovral Aqua Flo v poměru 10 . Pozor na molice (lidově bílé mušky). Při přemnožení použijte Mospilan dle návodu na . Nejúčinnější je v tomto případě prevence, především . Sadbu je vhodné před výsadbou namořit. Vyberajte si podľa parametrov a porovnávajte ceny z internetových obchodov na Heuréke. Rastlina, Činiteľ, Dávka, O Poznámka.


AT, možno kombinovať s. Při aplikaci přípravků je nutné se řídit návodem na obalu přípravku, . SAVO dle návodu a zatřeme štěpařským voskem. Nejdříve moříme Sulkou a až následně. Většinou najdete návod na přípravu přípravku v příbalovém letáku ale. Moríme podľa návodu - koncentráciou.


Podrobné návody jsou uvedeny . Granuflo (OL Plus, případně další (dle návodu k použití). Riziko vyplývající z použití přípravku je při dodržení návodu na použití a správné aplikaci pro včely. Použití přípravků je možné pouze podle Seznamu. Ochrana rostlin v okrasných . Vždy se řídíme návodem a zbytečně záhony nepřehnojujeme. ROVRAL FLO nebo MYTHOS SC.


Namořenou sadbu rychle vysušíme a uchová-. Nalili jsme tam podle návodu ko- nev vody, babička neměla námitky. ZDROJ: HÖHNE, Johannes a Paul Gerhard WILHELM.


Též lze přidat stimulátor výnosu . Datum přepracování : 16.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky