středa 25. září 2019

Pronájem drtiče

DK- projekce a realizace staveb - nízkoenergetické rodinné domy. Nabízíme k pronájmu soupravu drtiče s třídičem, a to buď s obsluhou a nebo pouze se zaškolením obsluhy nájemce a nebo alternativu samostatně drtič či třídič. Upřesnit výběr: Zpět.


Hledaný výraz : Česká republika. Recyklaci stavebních odpadů vzniklých z demoličních nebo stavebních prací. Drtiče stavebního odpadu.

Drcený materiál je možné. Eliet Minor 5Hp drtič zahradního odpadu. Průměr dřevní hmoty (mm):. Podmínky pronájmu pro nové zákazníky: - platné doklady totožnosti (OP, ŘP) - u právnických osob:.


Robustní drtič na drcení větví a rozemletí listí a zahradního odpadu. Multifunkční kompaktní benzínový drtič s kapacitou do mm. Pro drcení používáme mobilní čelisťové drtiče , mobilní odrazové drtiče a mobilní hrubotřídiče.


Jednotlivé stroje jsou na pásovém podvozku.

Opotřebení oškrtu hydraulického kladiva bude započteno k sazbě pronájmu. Vlastníme mobilní drtičky společnosti McCloskey, které se na trhu mobilních . Naše společnost se zabývá pronájmem a zápůjčkou strojního zařízení určeného k drcení a třídění přírodních materiálů, stavebních odpadů . Zpracovává drobnou stavební suť – omítky, cihly, beton a podobné . Použité drtiče na prodej. Jako jeden z předních inzertních portálů se stavební technikou nabízíme široký výběr použitých drtičů k prodeji. Společnost SANDROCK, s. SANDVIK pro Českou republiku a Slovensko.


Zemní práce Zemní práceZemní práce2. Pronájem drtiče je 800Kč bez . Prodám mobilní drtič pro recyklaci stavební suti, kamene,a. Tento stroj nabízí překvapivě rychlou průchodnost materiálu např.


Firma RESTA nabízí mobilní drtiče , mobilní třídiče, drcení kameniva, třídění kameniva, skládkování a ukládání stavebních odpadů, linky pro zpracování . Ceník půjčovného drtiče. Drtící ústrojí je vybaveno jedním . Odvoz odpadu kontejnery rozbal. CZ - Stroje a technika pro profesionální nasazení.

Zabýváme se pronájmem a zápůjčkou strojního zařízení Fintec určeného k drcení a třídění přírodních materiálů, stavebních odpadů a dalších separátů.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky