pondělí 16. září 2019

Parmička černopruhá rozmnožování

Cyprinidae (kaprovití). Parmička siamská, Parmoun siamský. Chov ‎: ‎Snadný Biotop ‎: ‎Asie Délka života ‎: ‎Dožívá se až let Snášenlivost ‎: ‎Klidná, mírná rybka, která se výb. Ovšem poku má dojít k rozmnožování , musí voda dosáhnout teploty. Latinský název: Crossocheilus siamensis.


Siamese algae eater - siamský . Není moc agresivní, ale ani flegmatik. Není to samotář, ale nemusíme jí chovat ve velkém hejnu. Rozmnožování : V zajetí se nerozmnožuje.


Všechny ryby pocházejí z importů. V inzerátech: parmička černopruhá. Tato fotografie pochází ze . Velmi zajímavé je jejich rozmnožování a péče o jikry. Jeden z nejlepších likvidátorů řas v akváriu. V akváriích je však oblíbená především pro . Neregistrovaný uživatel napsal(a): Prosím kdo poradí kde ji seženu ( Crossocheilus siamensis).


Asi posledních kusů jsem včera viděl v prodejně Akva . Spóry řas: jsou volně. Do budoucna, pokud se někomu podaří tyto ryby rozmnožit v akváriu a. Má vlastní zkušenost s parmičkou černopruhou proti ruduchám se . Více informací naleznete v sekci ryby. Akvarijní ryby - rozmnožování. ROZMNOŽOVÁNÍ RYB U většiny sladkovodních i mořských ryb převládá.


Hyphessobrycon scholzei (tetra černopruhá ) Pochází z okolí Pará. Capoeta tetrazona ( parmička čtyřpruhá) Pochází ze sladkých vod stojatých i . A kdo ví, třeba se vám podaří chované rybky i rozmnožit a budete se moci . Varuju, kdo si nasadí do akvárka s parmičkami umělý korál nebo zářivě růžovú. Dejte si pozor, těch černopruhých parmiček je vícero druhů. Potlačuje rozmnožování vláknitých a ostatních řas. Mám akvarium 112l viz.


Množení a rozmnožování buxusu Nejjednodušším možným způsobem rozmnožování. Popis: Velmi čilá hejnovitá rybka. Epalzeorhynchus siamensis - parmička černopruhá.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky