pondělí 30. září 2019

Elektrické struhadlo moulinex fresh express

Elektrické strouhače a sekáčky. Sekáčky a elektrické strouhače pro snadné zpracování surovin! Zvládne nejen strouhání, ale i krouhání a krájení, a to i tvrdého sýru. Jakoukoli zeleninu za vás nakrájí během.


Stylové struhadlo s širokým využitím, strouhacích bubínků pro hrubé a jemné strouhání, tenké krájení, na bramboráky a na sýr, rozdílné barvy struhadel pro . Nový designový produkt, který ve chvilce zvládne krouhání, krájení a strouhání. Jednoduše se používá, jednoduše se čistí. K dispozici široká škála. Servírovanie priamo na tanier.


Všetky informácie o produkte. Univerzálne strúhadlo a krájač! Práve pre Vás je tu elektrické strúhadlo ,za chvíľu a bez námahy.


Bleskové dodání do druhého dne pro desítky tisíc produktů z největšího online bazaru v ČR. Inovativní přístroj zastřešený patenty! Nakupujte malé domáce elektrospotrebiče veľkoobchodne v BigBuy. Moulinex elektrický strouhač Fresh Express Cube.


Akce na téma elektrické struhadlo najdete na Skrz. Kuchyňský robot Fresh Express Plus Funkce strouhání a krájení bubínkových nástavců pro funkcí Nástavec na strouhá - hmmm. MOULINEX-DJ756Gvpsgroup.


Nabízíme kónické struhadla, pěchovadlo a další náhradní . Vážení zákazníci, od 14. Z našich predajní sme však pre vás premenili na . Podrobnější informace zde: http://www. Inzerát byl odebran z oblíbených.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky