pátek 13. září 2019

Krimpovací kleště rj45 knipex

Kari sítě se používají pro vyztužení základových desek, betonových podlah, nenosných částí budov a pojezdových ploch. E-shop s perforovanými materiály - děrované plechy, ocelové rošty, podlahové rošty, schodišťové stupně, tahokov. Síla drátu, - mm.


Dostupné na prodejnách. Svařovaná kari síť KY oko 100x1mm drát mm. Kvalitní ploty a oplocení od firmy PILECKÝ. Univerzální svařovaná síť je. DPH za bm (=7Kč s DPH).


Chovatelská svařovaná síť pozink Zn, návin m. Mnohoúčelový produkt pro chov domacích zvířat. DOPS Bohemia prodej plotového sortimentu. Nákup bez rizika: dní na vrácení. Pardubice, plotové sloupky, svařované pletivo, brány, branky, pletivo, poplastované pletivo, čtyřhranné pletivo. Výhodou svařovaných sítí je jejich univerzálnost, sítě lze . Kari sítě jsou vyrobeny z žebírkového drátu průměru - mm jakosti BSt 500M.


V případě, že potřebujete atypický rozměr sítí , zašlete Vaši poptávku, pokud to . Počet svorek zavisý na druhu pletiva či sítě u pletených pletiv je pravidlo svorky na metr napínacího drátu . Pevné svařované pletivo slouží k výrobě voliér a klecí pro ptáky, papoušky, andulky, králíky, atd. Používá se v oblasti stavebnictví i hobby . Levná pletiva a svařované. CENIK vybraných materiálů - orientační: soubor ke stažení. SVAŘOVANÁ SÍŤ HLADKÁ . Povrchová úprava: pozink.


Specifikace produktů. Pletivo dodáváme v rolích po bm. Pozink před svařením. Prodej hutního a profilového materiálu. Prodáváme kvalitní železný a ocelový materiál – jekly, trubky, svařované profily, vinkly, plechy, svařované sítě.


Prodám kari síť 3x2m, oko 150x150mm, drát 4mm, zbylo ze st. Frýdek - Místek - 739 . Skladem Staré Hradiště. Zahradní svařovaná síť.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky