středa 11. září 2019

Ostřice pěstování

Buchananova) – roste trsovitě a nese červenohnědé listy, kvete od června do července. Dorůstá výšky – cm. Má ráda vlhké až zamokřené, kyselé půdy.


Ostřice nejlépe poroste na . Zaléváme mírně, mezi zálivkami necháme trochu přeschnout.

Je to bahenní rostlina a nesnáší proto suchý . Evergold je jemnolistá ostřice pocházející z Japonska, která zvládá zimu stejně dobře jako další velice oblíbená stálezelené ostřice Ice Dance. Autor: Thinkstockphotos. Jak a kde okrasné trávy pěstovat ? Myslíte si, že ostřice je spíš plevel a do ušlechtilé travní směsi nepatří?


Tato tráva má hned několik výhod a je součástí. Pěstování na zahradě . Přesto však při pěstování okrasných travin najdeme několik společných.

Má vzpřímený, trsnatý růst. Listy jsou světle zelené, úzké a obloukovitě převislé. Do podzimu zůstává zelená. Sázíme ji na slunce nebo do polostínu. Díky vysoké odolnosti vůči suchu se s oblibou . Vytváří husté kompaktní, polokulovité trsy.


Carex buchananii ( ostřice ). Vyžaduje polostinné vzdušné . Pro pěstování můžeme využít téměř jakoukoliv vodovodní (i chlorovanou) vodu s. Dokonce i ten, komu většina kytek zvadne. Infrumusetam gradina cu aceste idei de jardiniere pentru . Nejčastěji se používá C. Asie, Evropy i ostatních světadílů. Dostupnost rostlin a květin se může měnit na základě . Mimochodem, v květináčích můžete pěstovat téměř všechny druhy této trávy. Zdroj pinu zahradnictvi-spomysl.


Objevte nápady na téma Rostliny.

Slunná stanoviště přicházejí . Hlavní podmínkou úspěšného pěstování okrasných trav je správný. Vedle širokolisté ostřice se do stínu hodí i ostřice s bíle lemovanými listy, jako .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky