pondělí 9. září 2019

Previcur energy dávkování

Termíny aplikace: Salát - plíseň salátová, postřik od BBCH do BBCH 4 preventivně, interval mezi ošetřeními 5-dní. Okurky - plíseň okurková, postřik při . Připravujeme pouze nezbytné množství. Systémový kombinovaný fungicíd vo forme kvapalného koncentrátu na riedenie vodou s preventívnym aj kuratívnym účinkom, určený na. Nás tip: všechny aplikační poznámky a přesné dávkování pro váš postřikovač si vypočítejte v naší kalkulačce.


Doba použiteľnosti ‎: ‎Pri skladovaní v pôvodných. Přípravek, u něhož prošla doba použitelnosti , . Působí proti půdním a. FUNGICID je pesticid . NOHEL GARDEN je největší velkoobchodní společností v oblasti zahrádkářských potřeb v České a Slovenské republice. Nejlépe působí preventivně v době aktivního růstu rostlin . Doporučené dávkování produktu SMASH ENERGY UP: 1 . Dávkování : salát - venkovní . Systemický kombinovaný fungicidní přípravek ve formě ve vodě rozpustného koncentrátu k hubení půdních a listových chorob řádu . Pythium a Phytophthora). Obsah: tritikonazol.


Rozsah a dávkování přípravku Substral Saprol:. Liquid Oxygen jej pomáhá takový i zachovat. Energy 50ml - DOPRODEJ. Balení poslouží pro přípravu až litrů.


Fungicid PREVICUR ENERGY na okrasné rostliny. DOBA POUŽITELNOSTI: roky od . H3Může vyvolat alergickou kožní reakci. Při aplikaci je vhodn.


Bayer Garden Previcur energy zelenina. Skladem – můžete mít 21. Poslední kus za tuto cenu!

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky