pondělí 23. září 2019

Hydromasážní vany výprodej

Akrylátová rohová vana včetně hydromasážního systému s příslušenstvím. Odměnou vám pak bude zasloužená relaxace. Hydromasážní vana masážní vana do domácnosti hydromasížní vana do koupelny.


Ukázky hydromasážních van . List inzerátů Galerie 1-inzerátů z 2 Cena. Nové inzeráty e-mailem.

Maximální relaxaci vám přinese hydromasážní vana. Budete v ní rádi odpočívat. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším . SCARLET - Masážní box - BEZ VANIČKY. Platba na místě při odběru. Vyberte si vanu dle . Klára Air Pneu 1x hydromasážní vana.


AIR MASÁŽ - TRYSEK.

Navíc vany do koupelny za trvale nejnižší . Sleva na vany Klasik a Mirela! Nová, ještě nižší cena van KLASIK! Vana s hydromasáží je ideálním řešením pro lidi, kteří oceňují relaxační a léčebné vlastnosti, které poskytuje masáž vodou.


Na domácí lázně je tady vhodnou volbou tato masážní vana Laguna Mahé, díky ní si dopřejete ten pravý a dokonalý relax. Sedací vany koupací . Pro domácí lázně je tady vhodnou volbou tato masážní vana Laguna Fortuna, díky ní si dopřejete ten pravý relax. Vana Fortuna splní i ty nejnáročnější představy. Vanu je možné dovybavit . Dokonale tvarovaný s příjemnou povrchovou úpravou perfektně fixuje hlavu při uvolňujících hydromasážních koupelích.


Podhlavník je dodáván pouze v bílé barvě . Bronzový set na odtok vany. Prodám zánovní nepoužitou ocelovou vanu 170xcm. Riho typ: Columbia HIT 2. Pro dokonalý relax je tady masážní vana Laguna Luiza Vision, díky ní si teď užijete ten pravý zasloužený odpočinek.


Rohová masážní akrylátová vana s hydromasážním ( HTP) systémem HYDRO pneu. Vodní masáž je proud vody směšované se vzduchem . Zde najdete vše, co je nezbytné ke správnému fungování sprchových koutů, van a hydromasážních systémů.

S dálkovým ovládáním. Vana Viola 1x (PU Plus): 19 . Luxusní vířivky, venkovní vířivé vany a vany masážní pro domácí i komerční použití. Unikátní design a velikosti pro každého.


Akce na skladové kusy.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky