čtvrtek 19. září 2019

Prodám sazenice jahod

Multibenne Quicke 1na čelní nakladač na traktor , břit na lžíci. Přední táhlo traktoru Výtah vyhovuje řadě JD 66xx - také dělám Zetor, Case,. Prodám Předně nesenou sněžnou frézu PX 1pro traktor a. Sběrná lžíce se používá ke sběru a prosévání kamenů. KAME-VM 250cm naklápěcí. Výroba a prodej zemědělských tažených a nesených postřikovačů.


Lis na kulaté balíky malé, nesený s pevnou komorou, balení provazem, 1cm . R se skvěle hodí k traktoru řady 6. Vyrábím na zakázku lopaty - lžíce za traktor s hydraulickým přidržovačem. John Deere Quik-Park - nyní k zakoupenému traktoru John. Jedná se o vhodný doplněk ke každému. Rozměry lze upravit dle typu traktorů.


Nová zadní hydraulická lopata ZLH je určena pro montáž do zadního tříbodového závěsu traktoru. Tuto lžici lze vyrobit i se . Slouží k nakládání, přepravě a sklápění sypkých i kusových . Ovládání lžíce , hydraulický dvojválec. Výklopná lopata za traktor slouží jako výborný pomocník při dopravě různých . Nesený traktorový kontejner.


Hydraulický válec pro nakládací vidle, kleště a lžíce pro kopání či sypký materiál. Hydraulická nakládací ruka za traktor , hydraulický nakladač za traktor vhodný. NESENÉ VÁLCE CAMBRIDGE m. Plošně nesené postřikovače PZLS firmy PRODAG Zlín, jsou moderní stroje s. Kvalitní a výkonné traktory značek YANMAR, TUBER a SOLIS představují širokou.


Lze využívat i jako nesený kontejner, vybavena odnimatelným předním břitem, není potřebná SPZ. Rychlé a snadné nasazení k traktoru , široké využití, efektivita. Nový kompaktní design. Kompaktní, ale výkonný traktor.


Skladem Biso Rohovce . Není určena k přepravě osob. Plošinu tvoří kompaktní svarek, který je pomocí čepů zavěšen do tříbodového závěsu nosiče ( traktoru ). Smí být nesen jen na takových traktorech , pro které byl od STOLL sestavený a byl nabízen. T 1byl těžký kolový traktor (tahač), vyvinutý a vyráběný v Československu v. Pracovní záběr - - - 00m.


Výkon traktoru až . Prodám nesené brány, 6ks ( velké těžké, lehké) výborný stav, k tomu kvalitní rám 3metry (na tři brány). Zadní nesený kornoutový sypač s rotátorem. Traktor s tříbodovým navijákem.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky