pátek 6. září 2019

Řetězová pila hecht 44

Řetězová pila hecht 44

Motorová řetězová pila s délkou lišty cm. Motor o objemu cms jmenovitým výkonem kW. Praktický box součástí balení. Je vybavena primerem. Délka lišty je cm.


Řetězová pila hecht 44

Maximální výkon ‎: ‎2. Hmotnost pily bez lišty a řetězu činí kg. V případě, kdy sháníte pilu k náročnějším úkolům v terénu, sežeňte si benzínovou motorovou pilu vyrobenou firmou. Veškeré informace o produktu. Vhodné příslušenství.


Tato pila je vhodná pro uživatele, kteří řežou materiály . Součástí dodávky je praktický box pro . Sada obsahuje řetězovou motorovou pilu Hecht a praktický box pro přenášení a uskladnění. Pila má 2-taktní motor o objemu . Dům a zahrada - Hecht pila bazar. BOX - hobby pila dodávaná v sadě s boxem. Díky svým rozměrům má pila bez řetězu a lišty skvělou . Nákup bez rizika: dní na vrácení.


Řetězová pila hecht 44

Hecht a další Řetězové pily výhodně v Eshopu HORNBACH. Systém startování motoru ‎: ‎Lankové startování Napínák řetězu ‎: ‎Čelní Typ motoru ‎: ‎dvoutakt Objem oleje v nádrži ‎: ‎l. ND Hecht A Hecht 45. HECHT BOX - benzínová řetězová pila s boxem.


Hledat: Všude Kód Název Popis. Parametry: Motor: Hecht 2-taktní Objem motoru: cmTyp . V této kategorii najdete náhradní díly na motorové pily Hecht. Velký výběr, velmi výhodná cena a. Startovací západky pro motorové . Inzerát byl odebran z. Pro motorové pily Hecht , Hecht 4 Hecht94Hecht94Hecht95Hecht95 Hecht Raptor64Raptor245.


Řetězová pila hecht 44

Nakupte Benzínová pila Hecht v akci , prohlédněte si hodnocení a recenze Benzínová pila Hecht. Při startování motorové pily se hodně lidí zapotí. Ve videu se dozvíte, jak nastartovat motorovou pilu Hecht 46.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky