pondělí 23. září 2019

Lanka na popínavé rostliny

Poměr cena za litr uskladněné vody ku životnosti nejlépe vychází u IBC. Chci-li mít jistotu, že kupuji čistou nádobu, pak zelený 200l sud je asi . Plastový sud na dešťovou vodu s víkem je vyroben z vysokohustotního polyethylenu a díky tomu velmi dobře odolává venkovním vlivům včetně UV záření a . Materiál, ze kterého je sud na užitkovou vodu . Sud na vodu 200l s víkem a kohoutem.

Sud 200l na dešťovou vodu s kohoutkem. Tu lze následně díky . Sud je vyroben z kvalitního plastu, který odolává venkovním vlivům. Kohoutek je součástí dodávky, otvor . Sud je vybaven výpustným kohoutkem pro pohodlné napouštění, který je nutné instalovat.


Vyberte si co potřebujete z 1aktuálních inzerátů sud na vodu. Nebo zadejte inzerát.

Inzerát byl odebran z . Popis: Nabízím použité, ale nezávadné sudy z . Dům a zahrada - 200l sud bazar. Daruji za odvoz 200l sud s víkem, v sudu zbyt. Plechové sudy vhodné na naftu, olej, deštovou vodu atd.


Odolává venkovním vlivům. Lze používat s kohoutem i bez kohoutu. V zimních měsících je třeba sudy uskladňovat v prostorách, kde teplota neklesá pod bod mrazu. Jako příslušenství lze k sudu dokoupit praktický podstavec, pro . Zahradní sud na dešťovou vodu je vybaven otvorem pro kohoutek, ke snadnému vypouštění vody. POPIS FOTOGRAFIE Nadzemní plastový sud na dešťovou vodu o objemu 2l.


Součástí plastového sudu je i filtr a hadice u výpusti pro praktické plnění nádob. Sběrač dešťové vody s filtrem automat lux. Velkou výhodou sudu je jejich pevnost a odolnost vůči venkovním vlivům. Díky svému tvaru je su.


Podmínka: Nový produkt.

Varování: poslední kusy na skladě! Plastová káď 200L na dešťovou vodu komplet s víkem a ventilem. V nabídce máme nové i použité čisté sudy.


Vhodné pro potraviny, vodu , kvas i pevné. L sud , pozinkovaný, uzavíratelný, vstup 50mm a 20mm empty. Plastové záhradné sudy na dažďovú vodu s objemom 2litrov s výpustným kohútikom. Nespornou výhodou sudov je ich pevnosť a tiež zelená farba vďaka .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky