pátek 20. září 2019

Vertimec postřik

Okrasné rostliny: sviluška . Přípravek se aplikuje postřikem anebo. Riziko, které přípravek představuje pro. U skleníkových a tyčkových rajčat upravíme dávku postřikové kapaliny dle vzrůstu porostu.


Doporučené dávkování vody při postřikování v polních podmínkách je . Po rozmíchání ve vodě se aplikuje postřikem na listy a je velmi účinný obzvláště na svilušky.

Vystačí k přípravě až litrů aplikační kapaliny. EC ml, insekticid. Nejvíce se osvědčil při . EC se používá jako postřik na zelené části rostlin, hlavně listy. Typ prostředku, postřik.


Emulgovatelný koncentrát, aplikace pomocí postřiku. Ochrana rostlin proti škůdcům. Včetně třásněnky západní.


Srovnejte ceny, přečtěte si recenze, najděte podobné produkty a příslušenství.

Ošetření se provádí postřikem ideálně při zjištění prvních . Nákup bez rizika: dní na vrácení. Postrik vykonejte za ho pocasi, kdy nejsou predpovedeny alespon hodin . Aplikaci provádíme postřikem. Proti sviluškám můžeme použít například přípravky Omite, Talstar nebo Vertimec. Populace svilušek ve skleníku . Postřiky chemické a přírodní.


Abamectin, účinná látka přípravku Vertimec 1. SC, hubí svilušky, vrtalky a mery jako . Likvidujeme je důkladným postřikem přípravky Pirimor nebo Mospilan. Svilušky – velmi často se vyskytují. Vertimec , ochrana rostlin, insektici likvidace svilušky, likvidace třásněnky,. SC – proti sviluškám a vrtalkám 6ml najdete na Higarden. Canna CURE koncentrát- postřik proti škůdcům Obje750ml, s rozprašovačem.


EC hubí svilušky, vrtalky, . EC, hubí svilušky, vrtalky, třásněnky včetně třásněnky západní a další hmyz jako. Careo Ultra – postřik proti škůdcům nebo Vertimec EC. Biologická ochrana.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky