pátek 27. září 2019

Oblek na míru

Oblek na míru

Naši konzultanti v prodejnách vám během hodinové schůzky pomohou s výběrem látky a všech . Nákup v kamenném krejčovství nebo v e-shopu. Dejte sbohem konfekci! Turn on Location History to track places you visit. Kreativně vymyslíme, jak Váš osobitý styl posunout dál - a pak tu změnu společně zrealizujeme!


Oblek na míru

Vás již let - obleky na. A přesně takový je oblek na míru. Investice do obleku je jistou připomínkou luxusních zlatých časů, kdy neexistoval fast food nebo fast fashion. Pokračujte v tradici . Běžné obleky nahrazují tuto konstrukci nalepením výztuhy přímo na látku.


JAKÉ MAJÍ FULL CANVAS OBLEKY VÝHODY? Oblek perfektně kopíruje postavu a . Nejen obleky na míru od ryze české rodinné firmy Koutný, ale i sportovní saka, blejzry, kalhoty a samozřejmě košile pánské módy patří mezi ty nejkvalitnější . Pánské obleky na míru. U nás si pořídí oblek úplně každý. V ČR pro Vás šijeme pánské obleky na míru. Vytvořte si oblek přesně podle Vašich představ nebo se svěřte našim módním konzultantům - vždy výborně . Lépe padne a máte možnost si vybrat materiál, který Vám vyhovuje.


Oblek na míru

Podívejte se na rady ostatních a sdílejte své zkušenosti. Nechte si ušít oblek na míru , který vám perfektně padne a ve kterém se budete cítit vždy skvěle. Zvládneme businessové obleky, ale i smart casual či black tie. Obleky, pánské obleky na míru , pánske saká, pánské obleky, pánská saka, pánská móda, pánské oblečení, obleky pánské, saká pánske, oblek na míru , pánský . Osobní Sales Manager vás zná od kravaty až po boty. Jeho zase zná i vaše rodina i recepční v práci.


Chci o značce zjistit více. Váš nový oblek na míru ušijeme metodou bespoke tailoring. Precizní zpracování střihu, látky prémiových značek, 1 ruční práce. Cena za oblek na míru je ovlivněna zvoleným materiálm i jeho množstvím.


Oblek na míru

Kontaktujte nás a my vám připravíme cenovou nabídku. Jak dlouho trvá úprava obleku na míru ? Moderní Dandy - ocelový modrý oblek na míru.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky